20 juni t/m 28 juni
Cars & Coffee XXL 2015
20
jun
Cars & Coffee XXL 2015
zaterdag 20 juni 2015 Donauweg 16, Amsterdam Amsterdam
Op zaterdag 20 juni staan de parkeerterreinen van De Telegraaf weer bomvol klassiekers, youngtimers en sportwagens. Van 10:00 tot 13:00 wordt dan het Autovisie-evenement Cars & Coffee XXL gehouden.Benzine snuiven onder het genot van een kop koffie

Ben je trots op je klassieker, sportwagen, getunede auto of eigenhandig aangepaste automobiel en deel je graag je autopassie met anderen? Cars & Coffee XXL is een trefpunt voor autoliefhebbers. Natuurlijk is de redactie van Autovisie aanwezig voor een meet & greet. En ook hebben we nog enkele verrassingen in petto, dus meld je auto snel aan via deze link.

De Autovisie-redactie maakt een selectie uit de aanmeldingen voor dit evenement, zodat er een mooie mix aan automodellen te bewonderen zal zijn. Genodigden krijgen toegang met de hun auto en Autovisie zorgt voor de koffie. Cars & Coffee XXL vindt plaats op zaterdagochtend 20 juni van 10.00 tot 13.00 uur.

Geen leuke auto? Kom een kijkje nemen!


Heb je (nog) geen leuke auto, maar ben je wel autogek? Geen probleem. Kom dan gerust een kijkje nemen bij Cars & Coffee XXL. Parkeren kan in dat geval op het tegenover gelegen terrein. Toegang is gratis. Op het terrein is plek voor maximaal 1500 personen. Wanneer het terrein vol is kan aan bezoekers zonder uitnodiging geen toegang meer verleend worden.

De versie koffie wordt tijdens dit evenement verzorgd door Kaldi.